Het team

Er is een mooi team van pedagogische medewerkers dat zich op deze pagina aan u voorstelt.

null

Wenny

Ik ben Wenny, getrouwd met Johan en we hebben 4 kinderen. We wonen op een boerderij en in ons gezin met opgroeiende kinderen hebben we 3,5 jaar lang een moeder met haar zoontje een plek kunnen geven. Ik deed dit vanuit mijn geloof in God en de relatie met hem. De christelijke waarden en normen, het omgaan met de natuur vormen mijn identiteit. Zij kleurden ook het omgaan met deze moeder en haar kindje. Op onze boerderij heeft het jongetje zich in een veilige, stimulerende omgeving kunnen ontwikkelen. We gingen veel naar buiten, voerden samen de dieren, werkten in de tuin en speelden heerlijk in en met de natuur. Hierdoor heeft hij een stevige basis kunnen ontwikkelen. Door deze ervaring is het idee geboren om meer kinderen deze veilige en stimulerende omgeving aan te bieden. Door het verbouwen van de stal tot Beek & Geyn kinderopvang hebben we deze ruimte kunnen creëren. Nu bieden we al ruim 10 jaar aan kinderen van 0 tot 4 jaar een professionele, veilige en stimulerende opvang met christelijke waarden en normen met respect voor de natuur, waarbij alle medewerkers werken vanuit een passie voor kinderen en een persoonlijke relatie met God.
null

Marlena

Mijn naam is Marlena en ik ben sinds juni 2011 werkzaam bij Beek & Geyn kinderopvang. Mijn liefde voor de ‘kinderwereld’ is begonnen toen mijn zoontje David werd geboren. Zo ben ik in die richting gaan studeren. Ik heb mijn studie Sociaal Pedagogisch Werk in 2010 afgerond. Daarnaast heb ik een cursus Kinderpsychologie gevolgd en heb ik de opleiding Sociale Psychologie gevolgd bij NHA. Ik heb tijdens deze studie enorm veel geleerd en daarna een fantastisch vak gekozen. Werken bij Beek & Geyn kinderopvang betekent voor mij niet alleen groeien in het vak (kennis en ervaring) maar ook verdieping in de relatie met God. Immers juist kinderen maken de wereld mooi en leren ons over het geven en ontvangen van liefde! Ondanks het feit dat dit vak soms veel vraagt ontdek en leer ik elke dag nieuwe dingen en blijf ik ervan genieten.

null

Kirsten

Mijn naam is Kirsten. Na mijn opleiding tot verpleegkundige kwam ik er op de kraamafdeling en kindergeneeskunde achter dat ik niet alleen volwassen maar ook kinderen graag begeleid. Daarom ben ik pedagogiek gaan studeren.

Wat is het een voorrecht om deel uit te mogen maken van het leven van een kind. Om ze te mogen begeleiden in het ontdekken en ontwikkelen van hun eigen ‘ik’. Een voorbeeld voor ze te mogen zijn. En hun de schoonheid van het leven te kunnen laten zien. Zelf ben ik geboren en getogen in Baambrugge en realiseer ik me elke dag wat een rijkdom het is dat mijn ouders mij in de natuur hebben laten opgroeien. De rust die natuur mij geeft heeft zich ontwikkeld in mijn kinderjaren, daar ben ik van overtuigd. Bij Beek & Geyn kinderopvang kan ik de kinderen een stukje van deze schoonheid en leerzame omgeving meegeven.

Er is naar mijn idee niets mooiers dan het nieuwe leven dat God creëert in de dieren die geboren worden, de bloemen die omhoogkomen uit de aarde en de regenboog in de lucht. Op het moment dat we worden verblind door de zon en onze huid langzaam nat wordt van de regen kan ik de kinderen dit laten ervaren. En hoop ik dat ze deze schoonheid zullen zien en uitdragen, welke weg ze ook gaan.

null

Brigit

Mijn naam is Brigit, ik ben getrouwd en mijn man en ik zijn ouders van een zoon.

Ik heb jaren op kantoor gewerkt, maar was op een gegeven moment toe aan iets nieuws.

Vroeger wilde ik altijd al graag met kinderen werken, maar dat is er toen niet van gekomen. Op latere leeftijd ben ik alsnog met de opleiding hiervoor begonnen en ben ik tot mijn grote plezier bij Beek en Geyn terecht gekomen.

Het werken met kinderen vind ik ontzettend leuk en afwisselend. Geen dag is hetzelfde. Kinderen zijn zo puur en oprecht, zo vol aandacht voor het leven. We kunnen veel van hen leren!

Ik ben blij en dankbaar dat ik op deze mooie, natuurlijke, liefdevolle plek mag werken. Ik ervaar het als een groot voorrecht.

null

Chantal

Mijn naam is Chantal. Ik ben vier dagen in de week werkzaam zijn bij Beek en Geyn. Zolang ik me kan herinneren vind ik het leuk om met (jonge) kinderen te werken. Ik krijg energie van hun puurheid en enthousiasme. Ze zullen altijd zeggen wat ze denken en hebben dus geen blad voor de mond en zijn recht voor zijn raap. Dit vind ik heerlijk om te zien en te horen. (Ondanks dat dit misschien een beetje onhandig gaat.) Verder hoop ik dat ik een beetje van Gods grote liefde kan uitdelen aan de kinderen en ze laten zien hoe mooi hij de wereld gemaakt heeft. En vooral hoe kostbaar zij zijn!
null

Leonie

Ik ben Leonie en ik werk sinds een paar jaar met veel plezier in de kinderopvang. Daarvoor heb ik, na mijn studie Pedagogiek, jaren in de hulpverlening gewerkt. Op veel verschillende plekken maar altijd met kinderen en/of hun ouders/verzorgers. Samen optrekken en samen delen is waar ik gelukkig van word. Wat is het heerlijk om dit in de puurste vorm te zien in de wereld van het jonge kind. Eerst nog heel klein en dichtbij en dat breidt zich steeds verder uit. De oprechte vragen en de verbazing, het enthousiasme bij een nieuwe ontdekking, de blijdschap in het samen delen van plezier, ik vind het prachtig om er deel van te zijn! Ik wil de kinderen graag helpen met leren maar ik leer net zo hard iedere dag weer van hen!

De plek waar Beek&Geyn zich bevindt, zo heerlijk midden in de natuur, en de rust van het kleinschalig zijn, bieden hiervoor een goede basis. Daarbij vind ik het heel waardevol dat we werken vanuit de basis dat God het fundament en de Schepper van dit alles is.

Ik woon in Soest en spendeer mijn tijd heel graag met familie en vrienden. Daarnaast vind ik het fijn om buiten te zijn, in de tuin te rommelen of lekker een boek te lezen.

null

Jet

Geen pedagogiek medewerker zoals de rest van het team, maar ik ben de ko(o)k(st)er van Beek en Geyn. Hierdoor heb ik het voorrecht om de kinderen en mijn collega’s van een dagelijkse lunch te voorzien. Koken doe ik vanuit passie en enthousiasme en deze kennis deel ik graag met anderen.

Kinderen leren de hele dag en daar hoort wat mij betreft zeker ook het leren van diverse smaken bij. Alles proberen. Koken met de kinderen om me heen met verse ingrediënten en het samenzijn tijdens een maaltijd. Dat is mijn drijfveer om iedere dag weer een gezonde maaltijd te bereiden.