Het team

Er is een mooi team van pedagogische medewerkers dat zich op deze pagina aan u voorstelt.

null

Wenny

Ik ben Wenny , getrouwd met Johan en we hebben 4 kinderen. We wonen op een boerderij en in ons gezin met opgroeiende kinderen hebben we 3,5 jaar lang een moeder met haar zoontje een plek kunnen geven. Ik deed dit vanuit mijn geloof in God en de relatie met hem. De christelijke waarden en normen, het omgaan met de natuur vormen mijn identiteit. Zij kleurden ook het omgaan met deze moeder en haar kindje. Op onze boerderij heeft het jongetje zich in een veilige, stimulerende omgeving kunnen ontwikkelen. We gingen veel naar buiten, voerden samen de dieren, werkten in de tuin en speelden heerlijk in en met de natuur. Hierdoor heeft hij een stevige basis kunnen ontwikkelen. Door deze ervaring is het idee geboren om meer kinderen deze veilige en stimulerende omgeving aan te bieden. Door het verbouwen van de stal tot Beek & Geyn kinderopvang hebben we deze ruimte kunnen creëren.

null

Inge

Ik ben getrouwd en heb vijf kinderen en twee kleinkinderen. Na 31 jaar in Hilversum gewoond te hebben, woon ik nu met veel plezier in Soest. Van jongs af aan heb ik met kinderen gewerkt. Ik houd veel van kinderen, van hun puurheid en onbevangenheid. Voordat ik moeder werd, ben ik nanny geweest. Ik heb er van genoten om als thuismoeder onze eigen kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Daarnaast ben ik gastouder geweest. Toen onze kinderen volwassen waren, heb ik mijn Pedagogiek diploma behaald aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik houd ervan om met kinderen te werken en vind het belangrijk dat zij zich op hun eigen manier en tempo kunnen ontwikkelen. Een kinderdagverblijf gelegen op een boerderij is een prachtige plek om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling en kennis te laten maken met de wereld om hen heen. Ik vind het een voorrecht en een uitdaging om kinderen veiligheid te bieden en Gods liefde aan hen door te geven.

null

Magriet

Ik ben getrouwd met Olivier en opgegroeid in Workum, een plaatsje in Friesland, waar ik onder andere ook de opleiding onderwijsassistent heb gevolgd. Ik heb altijd al een grote liefde gehad voor kinderen. Vroeger heb ik veel opgepast bij gezinnen thuis, ben ik vrijwilliger geweest bij de crèche van de kerk en heb ik een kinderclub geleid. Na mijn opleiding ben ik naar Utrecht verhuisd, waar ik mijn eerste baantje als pedagogisch medewerker kreeg. Ik ontdekte hoe geweldig het is om met écht jonge kinderen te werken, ze te helpen bij hun ontwikkeling en ze te zien groeien, stap voor stap. Ik kreeg veel energie van het werken met deze kinderen en ging met veel plezier naar mijn werk. Wat ik wel miste, was het kunnen delen van mijn geloof. (Gods)Liefde is immers het mooiste wat je iemand kunt geven. Bij Beek en Geyn kinderopvang mag ik Gods liefde uitdelen en kan ik samen met de kinderen genieten van de prachtige schepping om ons heen.

null

Jacqueline

 Mijn naam is Jacqueline. Ik ben getrouwd en we hebben 2 kinderen. We wonen in Baambrugge. Na mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik met verschillende doelgroepen mogen werken. Nadat onze eigen kinderen de peuterleeftijd voorbij waren besloot ik dat ik met peuters wilde gaan werken. Ik heb dit ruim 10 jaar met veel plezier en liefde gedaan. Het is iedere keer weer mooi om te zien hoe deze jonge kinderen zich in deze fase ontwikkelen en ik geniet ervan om dat te mogen volgen en om daar een bijdrage aan te mogen leveren. Nu heb ik veel zin om bij Beek & Geyn kinderopvang te mogen werken. Om te genieten van het buiten zijn met de kinderen in een prachtige leerzame omgeving. Het geloof in God is voor mij de basis van waaruit ik leef. Ik vind het dan ook bijzonder dat ik dat hier kan delen met collega’s en om samen met hen liefde te geven aan de kinderen en ze  te volgen en helpen in hun ontwikkeling.

null

Marlena

Mijn naam is Marlena en ik ben sinds 21 juni 2011 werkzaam bij Beek & Geyn kinderopvang. Mijn liefde voor de ‘kinderwereld’ is begonnen toen mijn zoontje David werd geboren. Zo ben ik, naast moeder zijn, in die richting gaan studeren. Ik heb mijn studie Sociaal Pedagogisch Werk in 2010 afgerond. Ik heb tijdens de studie enorm veel geleerd en daarna een fantastisch vak gekozen. Werken bij Beek & Geyn kinderopvang betekent voor mij niet alleen groei in het vak (kennis en ervaring) maar ook verdieping in relatie met God. Immers juist kinderen maken de wereld mooi en leren ons van het geven en ontvangen van liefde! Ondanks het feit dat dit vak soms veel van je vraagt ontdek en leer ik elke dag nieuwe dingen en blijf ik ervan genieten.

null

Diane

Na 12 jaar met veel plezier in het onderwijs te hebben gewerkt heb ik 3 jaar geleden, mede door de werkdruk, besloten iets anders te gaan doen. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest op een zorgboerderij waar ik cliënten begeleidde die daar komen voor dagbesteding. We voeren de dieren, doen klussen in de werkplaats, halen riet op van het land en koken soep voor bij de lunch. En nu mag ik werken bij Beek & Geyn kinderopvang, waar voor mij diverse dingen die ik fijn vind samenkomen: het omgaan met kinderen en hen mogen begeleiden bij en volgen in hun ontwikkeling. Het werken in een omgeving dichtbij de natuur en dit in een team met christelijke collega’s! Het geloof is voor mij heel belangrijk. Het weten dat wij allemaal geliefde kinderen van God zijn en dat Hij onvoorwaardelijk van ons houdt, vind ik heel bijzonder. Ik breng graag iets van Gods liefde over op de kinderen en vind het leuk om mij met de kinderen in de omgeving van de boerderij te verwonderen over de schepping van God.

null

Kirsten

Na mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik pedagogiek gestudeerd. Hierdoor heb ik van mijn twee passies, het verzorgen en begeleiden van mensen en kinderen, mijn werk kunnen maken. De afgelopen jaren ben ik binnen het Zuwe Hofpoort ziekenhuis werkzaam geweest op verschillende afdelingen, waaronder de kindergeneeskunde. Wat is het een voorrecht om deel uit te mogen maken van het leven van een kind. Om ze te mogen begeleiden in het ontdekken en ontwikkelen van hun eigen ‘ik’. Een voorbeeld voor ze te mogen zijn. En hun de schoonheid van het leven te kunnen laten zien. Zelf ben ik geboren en getogen in Baambrugge en realiseer ik me elke dag wat een rijkdom het is dat mijn ouders me in de natuur hebben laten opgroeien. De rust die natuur mij geeft heeft zich ontwikkeld in mijn kinderjaren, daarvan ben ik overtuigd. En nu kan ik bij Beek & Geyn kinderopvang kinderen een stukje van deze schoonheid en leerzame omgeving mee geven. Er is naar mijn idee niets mooiers dan het nieuwe leven wat God creëert in de dieren die geboren worden, de bloemen die omhoog komen uit de aarde en de regenboog in de lucht op het moment dat je wordt verblind door de zon en je huid langzaam nat wordt van de regen.

null

Brigit

Mijn naam is Brigit. Ik ben getrouwd met Paul en samen hebben we 1 zoon: Bas.
Ik heb jaren op kantoor gewerkt, maar was toe aan iets nieuws. Vroeger wilde ik altijd al graag met kinderen werken, maar dat is er toen niet van gekomen.
Sinds februari van dit jaar ben ik met de BBL-opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker begonnen.
Dit betekent dat ik 1 dag in de week naar school ga en 3 dagen werk bij een Kinderopvangorganisatie.
Van februari tot en met oktober 2019 heb ik gewerkt bij een kinderopvang in Zuid-Holland. Het werken met de kinderen vind ik ontzettend leuk en afwisselend. Geen dag is hetzelfde. Kinderen zijn zo puur en oprecht, zo vol aandacht voor het leven. We kunnen veel van hen leren !
Nu ga ik met ingang van november bij Beek en Geyn kinderopvang verder met mijn werk en opleiding.
Ik ben blij en dankbaar dat ik op deze mooie, natuurlijke, liefdevolle plek mag komen werken. Ik heb er veel zin en ga met veel liefde voor jullie kinderen zorgen !
null

Renatha

Renatha is onze vaste oproepkracht.

Naast de pedagogisch medewerkers hebben wij onze eigen ‘chef-kok’.

null

Ina

Sinds 4 januari 2016 zorg ik voor de warme maaltijd op het kinderdagverblijf. Ik heb hiervoor jaren bij het Nederlandse Rode Kruis gewerkt. Eerst als bestuursadviseur en later als projectleider. Sinds een jaar ben ik werkloos en nu is dit op mijn pad gekomen. Heel ander werk dan ik ooit heb gedaan. Maar ik houd erg van koken en heb van jongs af aan met veel plezier gekookt voor kleine en grote groepen. Ik vind het belangrijk om gezond en afwisselend te eten en breng dat op het kinderdagverblijf in praktijk door te koken met (biologische) producten en verse groenten van het seizoen. Ik denk dat de kinderen er blij mee zijn. Elke keer als ik kom, word ik blij verwelkomd door de kinderen waarna meteen de vraag wordt gesteld: “Wat eten we vandaag?” Ik vertel wat ik ga koken en laat ze zien welke ingrediënten ik daarvoor gebruik. Als het kan, laat ik ze meehelpen door bijvoorbeeld het pellen van uien of het aangeven en benoemen van groenten. Het is een plezier om te zien hoe geïnteresseerd de kinderen zijn. Het koken hoort al helemaal bij de dagelijkse rituelen. En wat is het leuk als er lege pannen in de keuken worden ingeleverd. Als alles in de keuken is opgeruimd en ik wegga, word ik even zo blij uitgezwaaid!. Wat een feest om zo te mogen werken.